Monday, 10 March 2014

Thanks to INSTAGRAM!

Salam.

Petang tadi aku dah kemas-kemas dah blog ni. Buang mana2 kaler atau design pelik2 dalam blog aku ni. Rimas.. sekarang dah simple. Sedap sikit mata memandang.

Kali ni nak tekad jugak nak rajinkan diri kat blog ni sebab aku perasan yang aku ni rajin update kat Instagram aku tu.. siap caption gambar tu aku bebel panjang2. Bila pikir, baik aku bebel kat sini kan. Takde lah terbuang je blog aku ni.

Aku try update guna "Blogger" Android tadi, tapi tak boleh publish. Hangin je aku.. penat aku taip2, hilang camtu je..

Ni saje ar try..
Sebab aku ni berkepit dengan hp je..
Sambil-sambil layan milo aisss...
Peehhh....




Okbai.
Nite!

No comments:

Post a Comment